Handbok

10 steg mot en säkrare arbetsplats (E-bok)

Köp

Pris: 535 SEK
standard ikon pdf

PDF

Hur säker är du som arbetar med maskiner? Ett sätt att ta reda på vilka risker som kan uppstå och hur du kan minimera dem är att ta fram ett bra underlag i form av en riskanalys och riskbedömning över ditt arbetssätt och din maskin.

Med bokens råd och hjälp kan du och dina kollegor minska era risker och få en säker maskin och ett säkert arbetssätt. Dessutom får du hjälp med att reda ut några begrepp som är viktiga att känna till i samband med inköp och användning av maskinell utrustning.

Handboken visar metodiskt hur du går tillväga i ditt säkerhetsarbete. Bl.a. nämns riskanalysens och riskbedömningens betydelse för att få en säker maskin. – Du kan få ett säkert och riskfritt arbete, säger författaren, om du arbetar metodiskt efter den här handboken. ”10 steg mot en säkrare arbetsplats” vänder sig till alla som på något sätt kommer i kontakt med frågor kring maskindirektivet.  Är du tillverkare eller användare av maskiner? Operatör, montör, inköpare eller chef på ett företag som använder, bygger eller förbättrar maskiner? Då behöver du boken.

Ämnesområden

Maskinsäkerhet (14)


Köp

Handbok

10 steg mot en säkrare arbetsplats (E-bok)
Pris: 535 SEK
standard ikon pdf

PDF

Produktinformation

Språk: Svenska

Författare: Matz Lenner

Artikelnummer: BCK-80007704

Beteckning: SIS HB 549 E-bok

Utgåva: 1

Utgiven: 2009-06-10

Antal sidor: 128

Förlag: Svenska institutet för standarder