Detta är SIS Abonnemang

I onlinebiblioteket, SIS Abonnemang, hittar du fler än 70.000 standarder. Du fyller självklart ditt SIS Abonnemang med just de standarder som ditt företag behöver. När en standard uppdateras har du alltid tillgång till den senaste och senast upphävda versionen. Ett mejl skickas till dig varje gång en standard uppdateras.

Du kan skriva ut dina utvalda standarder, spara dem lokalt eller på en server, samt länka till och kopiera avsnitt för internt bruk. Självklart har du möjlighet att förhandsgranska alla andra standarder. Här hittar du också relaterad information, historik och inom kort även direktiv.

Som du säkert känner till hjälper standarder er att minska utvecklings- och produktionskostnaderna. De skapar även rutiner genom effektivare flöden och högre kvalitet, vilket leder till tillväxt. Standarder är en kvalitetsstämpel på era produkter och tjänster, och en garanti att ni gör på samma sätt varje gång. Vissa av standarderna hjälper er även att följa svensk lagstiftning och EUs direktiv. 

När du bestämt dig för ett abonnemang på SIS Abonnemang ingår en utbildning i tjänsten och om standarder. Och har du frågor får du support av din personliga kontaktperson. Onlinebiblioteket SIS Abonnemang kostar från 3 350 kr/år.

Prova SIS Abonnemang kostnadsfritt i 14 dagar

Innan du köper SIS Abonnemang tycker vi att du ska få prova tjänsten. Därför får du testa SIS Abonnemang kostnadsfritt i 14 dagar.

Skriv in dina uppgifter här, så skickar vi dig inloggningsuppgifter. Du kan självklart kontakta oss via telefon 08-555 523 10 om du har frågor under tiden som du provar på SIS Abonnemang.

Skolor och universitet

Skolor och universitet som prenumererar på standarder via SIS Abonnemang har möjlighet att dela med sig av dessa kostnadsfritt till sina lärare och studenter. Välj ut de standarder som du tycker att de behöver, så får de tillgång till standarderna i pdf-format.

Vi ser till att ni alltid har tillgång till den senaste versionen, vilket gör att du som lärare alltid hänvisar till den senaste utgåvan.

Samarbete med regionerna

Via ett avtal mellan SKR och SIS får du nu tillgång till ett stort antal standarder i sin helhet inom hälso- och sjukvårdsområdet och ledningssystem.

Frukostseminarium

Du är välkommen att gå på SIS kostnadsfria frukostseminarier. Under dessa tillfällen får du lära dig mer om en standards uppbyggnad, vad du bör tänka på när du använder en standard samt hur vår webbtjänst SIS Abonnemang kan stödja detta arbete.

Läs mer om SIS frukostseminarier: Låt standarder bli effektiva arbetsverktyg


Kostnadsfria frukostwebbinarium

Låt standarder bli effektiva arbetsverktyg.

Materialnyckeln

Materialnyckeln 3.0 är din guide till metalliska material. Med hjälp av tjänsten kan du snabbt och enkelt söka information om material och tillhörande standarder – var i världen du än befinner dig.

Läs mer  >

Just nu kan du prova Materialnyckeln kostnadsfritt i 14 dagar!

SIS Bygghandlingar

Gemensamma spelregler för byggprojekt. Öka tillgängligheten, möt krav på moderna arbetssätt och gör det enkelt att följa gällande rekommendationer.

Kontakta oss

Hör av dig till oss för att boka möte eller demonstration så hjälper vi dig att hitta det abonnemang som passar dig och ditt företag bäst.

08-555 523 10
kundserviceabo@sis.se