Standard Svensk standard · SS-EN 15948:2020

Spannmål - Bestämning av fukt och protein - Metod med användning av nära-infraröd-spektroskopi i hela kärnor

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 15948:2020

Spannmål - Bestämning av fukt och protein - Metod med användning av nära-infraröd-spektroskopi i hela kärnor
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This document defines a routine method for the determination of moisture and protein contents in whole kernels of wheat and barley using near infrared spectroscopy in the constituent ranges:
- for wheat:
- moisture content minimum range from 8 % to 22 %;
- protein content minimum range from 7 %DM to 20 %DM.
- for barley:
- moisture content minimum range from 8 % to 22 %;
- protein content minimum range from 7 %DM to 16 %DM.
This document describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.

Ämnesområden

Spannmål, baljväxter samt produkter därav (67.060)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 15948:2020

Spannmål - Bestämning av fukt och protein - Metod med användning av nära-infraröd-spektroskopi i hela kärnor
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Spannmål, SIS/TK 435/AG 04

Internationell titel: Cereals - Determination of moisture and protein - Method using Near-Infrared Spectroscopy in whole kernels

Artikelnummer: STD-80025504

Utgåva: 3

Fastställd: 2020-11-02

Antal sidor: 20

Ersätter: SS-EN 15948:2015