Standard Svensk standard · SS-EN 12355

Livsmedelsmaskiner - Avsvålnings- och avhinningsmaskiner - Säkerhets- och hygienkrav

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN 12355+A1:2010
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 12355

Livsmedelsmaskiner - Avsvålnings- och avhinningsmaskiner - Säkerhets- och hygienkrav
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 487 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 487 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
1.1 This European Standard applies to design, manufacturing, installation, transportation, electrical equipment and cleaning of derinding-, skinning-, and membrane removal machines (see Figures 1 to 5). The machines described in this standard are used for derinding-, skinning- and membrane removal of meat and fish by cutting at a blade device. Derinding-, skinning-, and membrane removal machines for domestic purposes and table-top machines are not covered by this standard. This standard only applies to machines which are manufactured after the date of issue of this standard.

Ämnesområden

Livsmedelsmaskiner (14.240) Anläggningar och utrustning för livsmedelsindustrin (67.260)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 12355

Livsmedelsmaskiner - Avsvålnings- och avhinningsmaskiner - Säkerhets- och hygienkrav
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 487 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 487 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Svenska institutet för standarder

Internationell titel: Food processing machinery - Derinding, skinning- and membrane removal machines - Safety and hygiene requirements

Artikelnummer: STD-33697

Utgåva: 1

Fastställd: 2002-02-21

Antal sidor: 46

Ersätts av: SS-EN 12355+A1:2010