Spannmål och spannmålsprodukter – Bestämning av fukthalt – Del 1: Referensmetod (ISO 712-1:2024, IDT)
Status:
Gällande
Köp denna standard
StandardSvensk standard
·
SS-EN ISO 712-1:2024
Spannmål och spannmålsprodukter – Bestämning av fukthalt – Del 1: Referensmetod (ISO 712-1:2024, IDT)
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang
This document specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products.
This document applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour.
The method is not applicable to maize and pulses.
NOTE For moisture content determination in maize, see ISO 6540[5]; and for pulses, see ISO 24557[7].
Spannmål och spannmålsprodukter – Bestämning av fukthalt – Del 1: Referensmetod (ISO 712-1:2024, IDT)
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang