Standard Svensk standard · SS-EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)

Status: Gällande

· Tillägg: SS-EN ISO 11747:2012/A1:2018
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 511 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 511 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 2 417,60 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
ISO 11747:2012 Standard specifies a method for the determination of resistance to extrusion of milled rice kernels, parboiled or not parboiled, after cooking under specified conditions.

Ämnesområden

Spannmål, baljväxter samt produkter därav (67.060)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 511 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 511 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 2 417,60 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Spannmål, SIS/TK 435/AG 04

Internationell titel: Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)

Artikelnummer: STD-86907

Utgåva: 1

Fastställd: 2012-08-07

Antal sidor: 24