Standard Svensk standard · SS-EN ISO 6887-2:2017

Mikrobiologi i livsmedelskedjan - Provberedning, initial suspension och decimala utspädningar för mikrobiologisk undersökning - Del 2: Specifika regler för beredning av kött och köttprodukter (ISO 6887-2:2017)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 6887-2:2017

Mikrobiologi i livsmedelskedjan - Provberedning, initial suspension och decimala utspädningar för mikrobiologisk undersökning - Del 2: Specifika regler för beredning av kött och köttprodukter (ISO 6887-2:2017)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
ISO 6887-2:2017 specifies rules for the preparation of meat and meat product samples and their suspension for microbiological examination when the samples require different preparation from the methods described in ISO 6887-1. ISO 6887-1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and dilutions for microbiological examination.
ISO 6887-2:2017 excludes preparation of samples for both enumeration and detection test methods where preparation details are specified in the relevant International Standards.
ISO 6887-2:2017 is applicable to the following fresh, raw and processed meats, poultry and game and their products:
- refrigerated or frozen;
- cured or fermented;
- minced or comminuted;
- meat preparations;
- mechanically separated meat;
- cooked meats;
- dried and smoked meats at various degrees of dehydration;
- concentrated meat extracts;
- excision and swab samples from carcasses.
ISO 6887-2:2017 excludes the sampling of carcasses (see ISO 17604) and preparation of samples from the primary production stage (see ISO 6887-6).

Ämnesområden

Livsmedelsmikrobiologi (07.100.30)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 6887-2:2017

Mikrobiologi i livsmedelskedjan - Provberedning, initial suspension och decimala utspädningar för mikrobiologisk undersökning - Del 2: Specifika regler för beredning av kött och köttprodukter (ISO 6887-2:2017)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Livsmedelsanalyser, SIS/TK 435/AG 05

Internationell titel: Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2017)

Artikelnummer: STD-8026028

Utgåva: 2

Fastställd: 2017-04-20

Antal sidor: 24

Ersätter: SS-EN ISO 6887-2:2004