Petroleumprodukter - Bestämning av kokintervall - Gaskromatografisk metod (ISO 3924:2016)
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang
This International Standard specifies a method for the determination of the boiling range distribution of petroleum products. The method is applicable to petroleum products and fractions with a final boiling point of 538 °C or lower at atmospheric pressure as determined by this International Standard. This International Standard is not applicable to gasoline samples or gasoline components. The method is limited to products having a boiling range greater than 55 °C and having a vapour pressure sufficiently low to permit sampling at ambient temperature.The method has successfully been applied to samples containing fatty acid methyl esters (FAME) up to 10 % (V/V).NOTE For the purposes of this International Standard, the terms “% (m/m)” and % (V/V) are used to represent the mass fraction (µ), respectively the volume fraction (f) of a material.
Petroleumprodukter - Bestämning av kokintervall - Gaskromatografisk metod (ISO 3924:2016)
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang