Intressentmöten och seminarier

Seminarium_850x265.png

Inför ett nytt standardiseringsarbete anordnar SIS ofta öppna intressentmöten och seminarier. Det är ett sätt för dig att få inblick i framtida riktlinjer och marknadskrav i din bransch och få tillgång till värdefulla nätverk. Här nedan listar vi kommande tillfällen.

Intressentmöten och seminarier
September
Fre 6

Informationswebbinarium

Kravstandard och certifiering för innovationsledning snart klara Tid:09:00 - 10:00

Just nu pågår ett stort arbete med världens första kravstandard för innovationsledning - ISO 56001. Arbetet beräknas vara klart i slutet av 2024.

Läs mer och anmäl dig här
Tor 12

Intressentmöte

Märkning av skosulor vid halka Tid:13:00 - 15:30

Vi vill minska fallolyckorna! Nu söker vi dig som också vill vara med att jobba fram en märkning av skor som testats enligt provningsmetoden för yttersulors grepp på is.

Läs mer och anmäl dig här

Upptäck mer

På SIS seminarier får du kunskaper och inspiration om hur du använder standarder för att utveckla din verksamhet. Vi bjuder på en hel del tips, metodkunskaper och erfarenheter inom aktuella områden. Ta med dig kollegan och få inspiration, helt kostnadsfritt!

SIS seminarier >


Missade du ett webbinarium eller vill du se det igen? För att öka tillgången till SIS webbinarier inom olika standardiseringsområden spelar vi in och tillgängliggör dem helt kostnadsfritt. 

Inspelade webbinarier >